News

Check out market updates

Vårt paradis

 

 

 

 

Deniz Sihir, Sea Magic, Esentepe, Norra Cypern är vår plats. Vi köpte vår lägenhet off-plan för 8 år sedan och det är något vi aldrig ångrat. Många frågar mig idag vad det var som gjorde att vi valde just den platsen och egentligen vet jag inte. Naturligtvis så spelade priset den största rollen. Det var något vi hade råd med. Vi hade länge pratat och drömt om att äga något utomlands, i värmen. Personligen är det en dröm jag haft i hela mitt liv. När detta tillfälle dök upp hade vi precis pratat om detta, igen. Så vi bestämde oss, där och då. Tittade på kartan vilken lägenhet som var vår och så blev det. Vi valde en lägenhet med 2 sovrum, stort allrum och en härlig terrass.

Under de första året åkte vi ner för att se hur bygget gick och för att bekanta oss med platsen och landet. Året efter det var vi ner hela familjen. Sedan har det bara blivit mer och mer. Nu vill jag vara där jämt :) Jag känner mig hemma av flera anledningar. Många vänner, försöker lära mig turkiska och helt enkelt skapa mig ett liv därnere. Naturligtvis åker jag gärna hem till Sverige och Hammarstrand för att njuta av både den svenska sommaren och den norrländska vintern. Varför inte ta det bästa av det bästa?!

Jag hoppas att ni ska finna Norra Cypern lika trevligt, gästvänligt och oemotståndligt som jag gör. Gör ni det så kommer vi garanterat att ses!

All Kind Professional Photography Service

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>