News

Check out market updates

Två veckor kvar…

Nu längtar jag till Norra Cypern och känner att jag mentalt ställer in mig på att åka. Jag kommer att vara borta (hemma?) i ca två månader och det behövs förberedas en del. Ni vet, vissa saker vill jag ha med mig från Sverige även om det mesta finns på plats. Jag jobbar på salongen tillsammans med min fina kollega Tina. Jag klipper, färgar, tonar och fixar hår och Tina masserar, vaxar, fixar fötter o händer och tillsammans gör vi våra kunder vackrare. Ett fantastiskt roligt och tillfredsställande arbete. Samtidigt gör vi reklam för vår vackra ö och är strålande ambassadörer för densamma.

Jag vill att så många människor som möjligt ska få se och uppleva det vackra och unika här. Känslan av att “vara först” på en plats känns speciellt. Delta i allt som sker här just nu, vilket är massor! Alla dessa vänliga människor, de orörda stränderna, det genuina och historiska platserna. Det finns massor att uppleva under lång tid framåt.

Jag känner mig lite ofokuserad och skriver därför lite hattigt, ni får ursäkta mig ;-) Jag är som sagt var mentalt på väg mot mitt andra hem, Deniz Sihir, Esentepe, Norra Cypern. Am I lucky or am I lucky…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>